Welkom

Christelijk boekenhuis “De Akker” is een moderne winkel met een veelzijdig assortiment bijbels, liedboeken, christelijke boeken, CD’s, DVD’s en cadeauartikelen.
U bent van harte welkom in onze winkel. Kijk vrijblijvend rond en laat u informeren door één van onze vrijwilligers. En voor een kop koffie en een goed gesprek kunt u uiteraard ook bij ons terecht.De Akker is gevestigd aan het Westeinde 305 in Vriezenveen.
Tel. 0546 – 563493
Email: info@akkerboek.nl
Openingstijden:
Maandag: van 13.30 uur tot 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9 uur tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 uur
Zaterdag: van 9 uur tot 17 uur
Donderdagavond koopavond van 18.30 tot 21 uur.

Geef een reactie

Welkom

Welkom bij christelijk boekenhuis De Akker!

Klik op onderstaande pdf link om de laatste nieuwsbrief te lezen met daarin leuke cadeau tips!

Deze video geeft een leuk inkijkje in de winkel en ons prachtige assortiment! https://drive.google.com/file/d/1iS3d8m7K8-WkvcpwRAf2XP2RK-xBxR3s/view?usp=sharing

U vindt in onze winkel veel Bijbels, (dag)boeken, CD’s, kaarten, sieraden, cadeauartikelen en (woon)accessoires. Kom op uw gemak eens een kijkje nemen. We maken graag tijd vrij om u te adviseren bij uw aankoop of voor een praatje met een kop koffie of thee.

Nieuwsbrief
Een aantal keren in het jaar stuurt de Akker een nieuwsbrief uit waarin mooie artikelen vermeld worden. Graag deze nieuwsbrief ontvang? Stuur dan een mailtje naar: akkernieuwsbrief@gmail.com

Steun het goede doel
Er is voor elk wat wils te vinden in onze winkel, passend bij elk budget. Kies bij uw aankopen juist voor De Akker:  met onze inkomsten ondersteunen we  goede doelen voor evangelisatie en diaconaat in Vriezenveen en omgeving.

U bent van harte welkom in onze gezellige winkel aan het Westeinde 305 in Vriezenveen. De koffie staat altijd klaar!

z