Vrijwilligers

De Akker draait volledig op de inzet van een grote groep vrijwilligers. Elke vrijwilliger zet zijn of haar eigen unieke talenten in voor de winkel en stichting.

Talenten

Van bestuurslid tot inkoper en van Facebookteamlid tot verkoper in de winkel of staflid: voor iedereen is er werk te doen.  Het vrijwilligerswerk geeft voldoening en brengt veel sociale contacten met zich mee. Sommige mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hun werk voor De Akker wordt die afstand kleiner en zien we mensen opbloeien.

Voor alle vrijwilligers geldt dat het werk veel voldoening geeft.

Persoonlijk contact

De kracht van De Akker zit hem volgens ons in het persoonlijk contact. De koffie is altijd klaar en (als de drukte in de winkel het toelaat) maken we graag tijd vrij voor een praatje of advies. Kijkt een klant liever rustig en ongestoord rond, dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk. Alles mag, niets moet.

Word vrijwilliger!

Om de winkel en alles wat daarbij komt kijken goed te laten draaien, kunnen we altijd wel nieuwe vrijwilligers gebruiken. Het vrijwilligers profiel is als volgt:
* Overtuigd christen
* Accuraat en klantvriendelijk
* Affiniteit met boeken en lezen
* Minimaal 1 dagdeel per 2 weken beschikbaar (liefst 1 dagdeel per week)
* Kunnen omgaan met de computer
* Bereidheid om zich te verdiepen in het aanbod d.m.v. catalogie en websites

Heeft u een paar uurtjes tijd over en lijkt het u leuk om ons te versterken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! We kijken dan samen wat u leuk vindt om te doen en wat de mogelijkheden zijn.  U kunt ons bereiken via de gegevens op de Contactpagina.

We kijken naar u uit!